Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0

Transport gratuit (1-10)buc 216-0752001 216 0752001 renovat test de bună calitate cu 95% aspect nou

20.85lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: co2 putere, tub cu laser, laser co2 de alimentare, co2 laser de putere, 40w laser co2 de alimentare, 60w cu laser de putere de aprovizionare, 150w cu laser de putere de aprovizionare, 100w cu laser de putere de aprovizionare, laser co2, 40w cu laser de putere de aprovizionare.

 
 

1 BUC Radeon IGP 216-0752001 BGA chip cu mingea testat de Bună Calitate

Descriere:

1.model: 216-0752001.

2.MOQ: 1 buc

3.Stare:testat de Bună Calitate

Dragi Cumparatori,

Vă rugăm să acorde o atenție la următoarele instrucțiuni la primirea chips-uri noastre

BGA chips-uri de a cumpăra de la compania noastră sunt de înaltă tehnologie și la fel de precis ca nanometri.

Pentru cantități mici de chips-uri, acestea sunt expuse la aer după ce a fost scos din pachet.Așa că probabil vor să adere la o anumită umiditate.Astfel, în scopul de a evita probleme de calitate, vă sugerăm să le-a pus in interior o camera de coacere timp de cel puțin 24 de ore la 100℃-110℃。

Când lipit, vă rugăm să asigurați-vă că temperatura pentru Lead-Free/No Pb BGA chips-uri este de 245℃--260℃ (Maxim), cu Plumb/Pb cipuri BGA 180℃--205 ° c (Maxim).

Procesul de lipire este complicat.Lipire/înlocuirea chips-uri trebuie să fie operate de inginerii care au experimentat competențe.

Ca BGA chips-uri sunt fragile, complicatedly structurat, cu numeroase bile, nici ușor defect de poziționare, neglijent temperatura-control, sau incomplete curățare placi PCB va duce la insuficiente de lipit sau lipsă de lipit.Chips-uri va, ca urmare, mor.

BGA chips-uri sunt ușor de spart de către necorespunzătoare de lipit.Inainte de a cumpara, ar trebui să ia în considerare 3 aspecte:

1) v-ați cumpărat dreptul de chips-uri?

2) Nu ai echipament adecvat?

3) Esti destul de abil pentru lipire chips-uri?

Transport : 1, Transport Gratuit prin Posta , in mod Normal 15-55 zile pentru a fi livrate,se confruntă cu trafic intens, timpul de livrare va fi extins.Nava de post posibil de întârziere, dacă ai nevoie urgent, vă rugăm să alegeți pentru a navei prin DHL sau EMS. 2,Dacă alegeți DHL nava, dar adresa destinatarului este zone îndepărtate, sau nu serviciu, necesitatea de a crește de transport de marfă, sau pentru a trimite EMS. 2, Custom clearance-ul ar putea fi necesare, vă rugăm să confirmați cu personalizat dacă au nevoie de orice lucrare sau extra interioare de încărcare înainte de a comanda.și clar personalizate, dacă este necesar. 3.dacă ai situate în aceste țări: Federația rusă,Brazilia,Ucraina,Belarus ,Peru,Argentina , puteți doar poate alege EMS ,sau Singapore Post, pls nu alege DHL ,Deoarece DHL compania nu accepta pachetul care este pentru aceste țări .


  • Pachet: Cip
  • Cerere: Calculator
  • Tensiune De Alimentare: STANDARD
  • Tip: Logica ICs
  • starea: folosit
  • Disiparea De Putere: STANDARD
  • Numărul De Model: 216-0752001
  • Nume De Brand: SXGWS
  • Temperatura De Operare: STANDARD

Okey

Dama Mechey (2020-11-09)

Пришёл довольно быстро, заказываю второй раз. Ждал две недели, работоспособность под вопросом. Запаял, ноут запустился, после окончательной сборки изо не было. Запустился с изо с раза третьего и до сих пор работает. Стоял выключенный часов 8 запускается с первого раза. Вообщем посмотрю что дальше будет, может дело и не мосте. Чип явно не новый хотя запакован в часть от конвеерной ленты, имелись сколы на краях кристалла.

Andrustinov (2021-01-26)

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret