Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

ADT-Link R43SG-TB3 PCIe x16 PCI-e x16 să TB3 Cablu de Extensie PCI-Express Cabluri eGPU Adaptor

582.40lei

677.21lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: btc miner, pcie riser, 2gb gpu, mini pcie, mining rig set, 2070 rtx, hd ssd, egpu thunderbolt 3, se adapteze sata usb, adt link-ul de r43sg tb3.

 
 

ADT-Link R43SG-TB3 PCIe x16 PCI-e x16 să TB3 Cablu de Extensie PCI-Express Cabluri eGPU Adaptor

ADT-Link-ul M. 2 Cheie M NVMe placa Grafică Extern Stand Suport cu PCIe3.0 X4 pentru Thunderbolt 3 Coloană de Cablu PCI-Express Adaptor Extern Cablu EGPU Adaptor de 25cm 50cm 32Gbs pentru ITX STX NUC

Notă:

1.Nu putem recomanda să-l folosească cu HP, Dell , laptop Lenovo.Acolo este scăzut compability pentru HP, Dell, Lenovo laptop.Pls verifica-l cu atenție înainte de a plasa o comanda.

2.Sistem de sprijin: acceptă Numai window10 1909 și mai târziu de sistem (nu suport Mac OS, Linux și alte sisteme).

3. Nu poate fi folosit cu TB2 să TB3 adaptor.

4.Uz profesional este foarte recomandat.Acest articol nu include manual de utilizare, si nu suport suport tehnic, va rugam sa ia în considerare înainte de plasarea comenzii.

5. Placa grafica compatibilitate: suport pentru noile plăci grafice expediate după 2018 (vechi de plăci grafice expediate înainte de 2018 nu sunt acceptate)

Descriere produs

Capacitate:25 CM/50CM

Caracteristici:

Nume de Brand: ADT-LINK-ul de sarcini numele Produsului: PCIe x16 să TB3 cablu de extensie model Produs: R43SG-TB3 viteza de Transfer: PCIe3.0 x4 , 32G/bps (Max.) Lungime cablu: 25 cm, 50cm

Aplicație: eGPU

Suport de interfață: Combo Thunderbolt 3 la NVMe M-Key + NVMe M-Cheie pentru PCIe.

Pls observa BIOS si Thunderbolt 3 driver trebuie să fie actualizat la cea mai recentă versiune de pe placa de baza site-ul oficial.

Lungime cablu descriere:

Lungimea firului se referă la partea vizibilă a firului.Aceasta nu include PCB și conector.Se referă la figura de 25cm în albastru figura de mai jos.

Avantajele produsului:

1.Sârmă avantaje, utilizarea de brevetul German importate de sârmă, folosind Taiwan importurilor de Loturi conectori, de înaltă frecvență suport PCIe 3.0 32G/Bps stabilă de transfer.

2.Semnalul diferențial fără gaură de design, nu există nici o problemă de atenuare a semnalului de interferență într-un parazitare capacitate și inductanță parazită, nu va fi nici mai mult CAF micro scurt-circuit, durabilitate

3.Produsul folosi materiale de înaltă calitate, PCB precizie manopera, îngroșarea să-1 oz cupru grosime, conținut de aur degetul metalic, placat cu aur de conductoare de performanță este bun, poate reduce oxida mai mare impedanță cauzate de accident albastru ecran.Viteza maxima stabilitate, nu trebuie să încetinească, nu există nici o probleme de compatibilitate.

4. Placa grafică conector are o catarama.PCIe bezel este fixat cu un hexagonale cupru post și o mână de strâns șurubul.Compact, placa grafica nu va fi zdruncinată.

Achiziționarea note:

1. Atunci când introducerea cablului, asigurați-vă că pentru a recunoaște direcție.Nu introduceți inversa sau de a introduce offset pentru a preveni dispozitiv de a fi ars.Atunci când conectați cablul, primul ține în priză de la dispozitiv și apoi conectați cablul, astfel încât să se evite consumul excesiv de forță și întrerupe soclu pin-ul.Este interzis să se aplece și să se aplece în intervalul de 2 cm între luminoase capăt al firului și lipit de placa de circuit.

2. Placă grafică sau placa de baza este un dispozitiv electronic care va îmbătrâni și se oxidează în timp, și apoi conectați cablul de extensie va fi mai instabil.Dispozitive mai vechi nu sunt acceptate.

SW1, Putere Forțat Comutatorului de Pornire, 1 pentru pornirea automată, 2 forțată pornire, vă rugăm să taie la 1 pentru pornirea automată.

SW2, PERST # întârzierea semnalului comutatorului, 1 întârziere 2.2 secunde, 2 întârziere 4,5 secunde, cu eGPU software pentru grafică compatibilitate card de optimizare, software-ul curent nu acceptă, va rugam taie la 1

SW3, CLKRUN # întârzierea semnalului comutatorului, 1 este închis, 2 este amânată pentru 9 secunde, cu eGPU software pentru grafică compatibilitate card de optimizare, software-ul curent nu acceptă, va rugam taie la 1

J1, PERST # întârzierea semnalului comutatorului, deschide pentru a DESCHIDE funcția de întârziere, SCURT pentru a închide funcția de întârziere, software-ul curent nu are suport, vă rugăm să introduceți capac punte SCURT.

J2, CLKRUN_Capacitance Întârziere, în prezent, software-ul nu are suport, doar pentru R&D ingineri plug-in capacitate de ajustare întârziere de testare.Este nevoie de aproximativ 2.2 secunde pentru a introduce un condensator de 1uF, 5 secunde pentru a introduce un 2.2 u condensator, și așa mai departe.

Pași de instalare:

1. Instalați hexagonale cupru pilon și se introduce placa grafică în PCIe x16.Șurubul este strâns, astfel încât placa grafică nu se va agita sau cadă.

2. Instalați sursa de alimentare ATX sau DELL alimentare, inclusiv placa grafica cablul de alimentare ar trebui să fie, de asemenea, conectat, după instalat, DELL alimentare se va aprinde lumini portocalii.


 • Nume De Brand: ADT-Link
 • Pachet: Da
 • Origine: NC(de Origine)
 • Certificare: NICI unul
 • Tip: Cablu Adaptor
 • Numărul De Model: R43SG-TB3

Works perfectly on Elitebook 840 G5 with RX580 8GB with 4k gaming :-)

Irinka 1278 (2020-12-23)

Very attentive. Sent the product quickly. Arrived well packaged and working perfectly.

Myshkaagrich (2020-11-03)

Works great with my GPD Win Max and 980Ti.

Bars3671 (2020-09-06)

Без проблем заработал с Mac Mini 2018 и RX590. Покупал для подключения 4-х мониторов, 2 из них 4к. Теперь всё шустренько работает, без тормозов как на встройке.

Metron141 (2021-01-21)

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret