Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0

Aer condiționat AC universal aparat de aer conditionat inverter board universal Agățat de mașină 1P 1,5 P întreținere Principal panou de control

192.22lei

202.34lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: lg inverter v aer conditionat, aer bord, panasonic vizor, aer conditionat desktop, 6 sata pe placa de baza, rt5350, de control ac, aer conditionat bord principal, dc inverter aparat de aer conditionat, am o shield placa de baza.

 
 

Oferim acest proiect este de foarte buna calitate la cel mai mic pret!Produse direct de la producător.Numărul de căutarea noastră.Ceea ce avem nevoie este un feedback pozitiv, vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor, magazinele noastre.Multumesc.Noi oferim doar prețuri rezonabile pentru proiectele noastre de diferite ranguri.Există o zicală în regiunea de est, "zece dolari de ulei și apă de cenți." Depinde de ceea ce aveți nevoie pentru a alege cel mai potrivit.De ambalare; Acest proiect în livrare în condiții de siguranță de Shiping ambalaj gratuit.Pachetul include: 1: imaginile prezentate pe proiect. 2: Descrierea Proiectului Ce este valoarea de tranzacție!Desigur, va veni înapoi la magazinul nostru. 1. Vom livra elementul prin intermediul Smart-talks.ro Standard de Transport maritim.Timp de transport maritim este atașat mai jos. 2. De asemenea, putem livra prin mod expres, cum ar fi EMS, DHL,FEDEX,unii linie specială.dacă ai nevoie, pls contactati-ne pentru detalii. 3. Nu putem fi responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.Pls verifica adresa după ce ați pus o comanda. 4. Noi nu suntem responsabili pentru orice fiscale sau vamale cauzate în cumpărătorilor țări.Sper că puteți înțelege Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR.Vă rugăm să nu deschideți cazuri sau negative/naturale feedback-ul înainte de a ne contacta.Toate problemele pot fi rezolvate prin comunicare.Vă mulțumim foarte mult și vă doresc o zi minunată! :) Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare.Întrebările dumneavoastră va fi răspuns în termen de 24 de ore.


  • Origine: DE(Origine)
  • Pachet: Da
  • Frecvența: ...
  • Comunicare Wireless: Sârmă De Control
  • Utilizarea: Universal
  • Canal: 1
  • Sprijin APP: No
  • Numărul De Model: 1P 1,5 P

Delivered as the ad.

Mb4vl13pgs (2021-01-07)

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret