Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

5 perechi mulțime pachet Japoneză coreea style drăguț minunat pur ins tendință de moda de bumbac barca șosete scurte

17.59lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: mobilier picior 20cm, pocketbook 903 caz, pocketbook 8 inci, pocketbook șablon, mobilier film 80cm, mobilier mâner m5, briceag tacâmuri, egiptean de perete de vinil, buzunare lyte blazer.

 
 

Dacă sunteți en-gros,vă rugăm să contactați cu mine prin masaj în Smart-talks.ro,sau e-mail,adresa mea de mail este [email protected] vă va oferi un serviciu bun și de calitate.

Scopul nostru a companiei este că avem de a face afaceri sincer și doresc să coopereze cu clientul în mod continuu,nu doar un moment de afaceri.

Despre Transport

1)TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția câtorva țări)

2)Comenzile procesate în timp după o plată în jos.

3)Am doar nava a confirmat pentru adrese,pentru adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

4)SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate în special în timpul sărbătorilor.

5)Dacă nu ați primit elementul dvs. în termen de 60 zile de la plata,va rugam sa ne contactati.Vom urmari expedierea de element și răspuns cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului.

6)Datorită statutului de stoc și de timp diferite,vom obține articolul dvs. din cel mai apropiat depozit pentru a navei pentru livrare rapida.

Despre Plată

1)Vom accepta Alipay,West Union,T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la rezervare.

3)Dacă nu puteți checkout la o dată după tranzacție de aproape,pls așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Returnare Și Rambursare

1)Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementul a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM fi de ACORD O RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de transport maritim de rentabilitate se efectueze de către vânzător și cumpărător în jumătate.

2)Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni,iar numarul PO.

3)va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la Smart-talks.ro.SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.

Despre Feedback-Ul De La Tine

Am să păstreze standarde înalte de excelență și munca grea de 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Dacă ați putea să ne contactați ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ,Suntem foarte apreciat.

Despre Taxe

1)Taxe,impozite si taxe pe mărfurile importate nu sunt include în elementul de preț sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2)Pls intereseze în primul rând de la țară, biroul vamal de cât de mult aceste costuri suplimentare ar putea plăti ÎNAINTE de a plasa o comanda.


 • Ciorap Tip: Casual
 • Origine: NC(de Origine)
 • Obscene Imagine: No
 • Sugestiv Sexual: No
 • Grosime: Subtiri (Vara)
 • Material: Bumbac

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret