Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0
  • thumb 1

S5300 PCIE dezvoltare placa PCI EXPRESS X1 PCI-E X1 placă de dezvoltare FPGA

1 321.38lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: pxi, 12 țoli cap, FPGA, fata sculpta, dezvolta placa fpga, 4g pcie placa de dezvoltare, capac caz samsung s10, pxie consiliul de dezvoltare, sticlă notă, estartek uniquedoll.

 
 

S5300PCI-EX1 platforma de dezvoltare Principalele specificații hardware:

FPGA: EP4CGX30CF23C8 (opțional EP4CGX50CF23, EP4CGX75CF23, pin pe deplin compatibil), dispozitivul de viteză este, de asemenea, opțional -6, -7 dispozitive de mare viteză.FPGA oferă HARD IP de PCI-E, își dă seama acordului de nivel fizic și legătură de date strat de PCI-E acord 1.1, utilizatorii trebuie doar să design TLP (transmisie de date de strat) și aplicarea stratului de PCI-E acord, au simplificat utilizatorul de design.PCI-E de nivel fizic și legătură de date strat de GREU IP aplicare, nu ia FPGA resurse, stabil și de încredere.

64-bit 100MHz SDRAM module: Standard 32M bytes SDRAM cip de memorie, poate oferi 32M, 64M, 128M bytes de memorie de capacitate, poate atinge 100 (viteză dispozitiv -8) / 133 (viteză dispozitiv -7) MHz frecvență de ceas, poate Pentru a obține un minim 800 bytes / secundă izbucni citească și să scrie viteza.

120 de UTILIZATOR GPIOS de Intrare și de ieșire: Suport IO tensiune de 3.3 V, 2.5 V, 1.8 V si 1.5 V, suport LVDS de intrare și de ieșire.

JTAG și CA download port: suport QUARTUS 11.0 in-circuit de depanare și de a compila și de a descărca funcții, EPCS16 de configurare a dispozitivului pentru a satisface la maxim cerințele de configurare EP4CGX70.

S5300PCI-EX1 platforma de dezvoltare de Software-ul Principal Caietul de sarcini:

PCI-EX1 GREU IP: este realizat de FPGA hardware intern și nu ocupă FPGA resurse.Se realizează la nivel fizic și legătură de date strat de PCI-E protocolul.Este stabil și de încredere.Se adoptă AVALON ST interfață pentru transmiterea de date strat și aplicarea stratului de interfață.

PCI-E transmitere a datelor strat: full cod sursă VHDL design, pentru a realiza PCI-E protocol de transfer de date de strat (TLP strat), suport de memorie citit, memorie scrie, DMA memorie citit, DMA memorie scrie, DMA memorie citit de memorie completă citit Finalizarea mai multor TLP pachet format, ÎNCĂRCĂTURA utilă de date de dimensiune suport 8 la 128 bytes automat variabila, interfața folosind AVALON ST interfață, conectat direct la FPGA e PCI-E GREU interfață IP.

Utilizator strat aplicare: full cod sursă VHDL design, suport pentru 64-bit intrare FIFO și interfață de ieșire, 32-bit SCLAV de memorie mapate citească și să scrie interfață pentru a sprijini externe întrerupe intrare.

SDRAM memorie citească și să scrie interfata: full cod sursă VHDL design, controlul datelor de intrare și de ieșire pentru SDRAM de transport, de transfer de date și cache.

Șoferul și program de testare: driver și platforma de dezvoltare de aplicații utilizând VC6 platforma de dezvoltare, DDK instrumente de dezvoltare de suport, drivere și aplicații pentru a oferi codul sursă complet design, suport pentru DMA citească și să scrie, memoria de cartografiere citească și să scrie, să întrerupă intrare.Șoferul susține DMA citească și să scrie de testare de performanță, DMA verificarea datelor de testare și datele de economisire fișier funcție.Șoferul și program de testare folosind WDM driver structura, suport WIN2000, XP, WIN7 și alte sisteme de operare.

S5300 PCI-E de date de mare viteză platforma de dezvoltare internă port schema bloc este după cum urmează:

La S5300 PCI-EXPRESSX1 Platforma de Dezvoltare Kit contine urmatoarele:

S5300 PCI-E x1 platforma de dezvoltare de hardware circuitul unul;

La bord 32 Mb SDRAM;

ALTERA BYTEBLASTER2 descărca o linie;

ALTERA QUARTUS2 11.0 platforma de dezvoltare de instalare CD-ROM;

DDK și DRIVERWORKS driver instrumente de dezvoltare CD;

FPGA interne codul sursă complet de proiectare și utilizarea de manuale și instrucțiuni;

Driver codul sursă complet de proiectare și utilizarea de manuale și instrucțiuni;

S5300 scheme de circuit și PCB library de proiectare;

Performanță și compatibilitate, stabilitate de testare

PCI-E placa de dezvoltare este testat pe următoarele compatibil PC și de boot-up în mod normal:

Test de performanță folosind ciclul pentru a maximiza de transmisie, fiecare DMA dimensiune bloc de 512K octeți, în funcție de debitul mediu de 60 de secunde, de la 1 secundă pentru a transfera numărul de DMA bloc de calcul.Impactul PCI-E performanță În plus față de DMA dimensiune bloc, PCI-E sarcină UTILĂ (sarcină de date) afectează, de asemenea, citi și scrie performanță.General PC-ul chipset-ul suporta 128 bytes de DMA citească și să scrie UTILĂ, 128 bytes de UTILĂ DMA citească și să scrie utilizarea de 82%, un număr mic de PC-ul chipset-ul suporta 256 de octeți de DMA citească și să scrie sarcină UTILĂ, care poate fi deschis în interiorul CMOS, pentru a Îmbunătăți citească și să scrie de performanță, 256 octeți de UTILĂ DMA citească și să scrie utilizarea de 91%.

DMA utilă de date de performanță de 128 octeți:


  • Nume De Brand: Zbura de gândire Dili Asia

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret