Suport 24/7

Servicii de zi cu zi .

Oferta
  • thumb 0

Acid GLICOLIC 50% TAMPONAT Pielea peeling Chimic Alfa Hidroxi (AHA) Pentru Acnee, ten Gras, Riduri, puncte Negre, Pori Mari

122.76lei

136.39lei

Disponibilitate :In stoc

Etichete

Etichete: soror, propandiol propilen glicol, caz kylie, roșeață, peeling, balsam after-shave, acid glicol, TOner, alimente pielii, obișnuiți, aha.

 
 

Funcția Principală

Acidul glicolic este, probabil, cel mai cunoscut de un grup de substanțe chimice numite acizi de fructe sau alfa-hidroxi acizi (AHA).Acesta este derivat din trestie de zahăr, astfel încât acesta poate fi considerat un produs natural.Acidul Citric din portocale si alte citrice, de asemenea, se încadrează în aceeași clasificare ca și acidul glicolic.

Utilizări industriale pentru acest produs include îndepărtarea ruginii și degresare, atât de pură, acidul glicolic - în general, vândute în concentrații de 70% sau mai mult - este extrem de periculos pentru pielea expusa.În fapt, guvernul consideră că orice produs cu o concentrație de peste 10% pentru a fi un material periculos.

Majoritatea consumatorilor stiu acid glicolic nu de utilizări industriale, dar de cosmetice altele.Acesta este folosit în general ca o piele naturală exfoliant si hidratant, deși există multe dezbateri asupra siguranța și eficacitatea acestuia.Unele sustinatorii sugerează că produsele cu acid glicolic concentrații mai mici de 10% sunt practic inutile.Problema este că mulți scară largă de producătorii de cosmetice nu va crește nivelul de acid, de teama de răspundere și procese clasa de acțiune.Unele mai mici companii de cosmetice cu high-end, clienții nu oferim produse cu cel puțin 10% concentrație de acid.

Instrucțiuni

Pasul 1: Curățați fața și gâtul cu atenție.

Pasul 2: Pregătiți-vă pielea cu un tampon cu alcool/soluție de apă (amestec 50/50).

Pasul 3: se Aplică coaja pentru a face față și zona gâtului.Aluneca ușor minge de bumbac către piele, aplica o presiune mai mare pe zonele care au nevoie de adăugat exfoliere.

Pasul 4: Permite acidului să stea pe piele timp de 2-3 minute.

Pasul 5: Clătiți bine cu apă caldă.Dacă este necesar, utilizarea de neutralizare soluție pentru a neutraliza acidul.Acest pas este necesar doar dacă vă simțiți că acidul este prea puternic pentru pielea ta.În caz contrar, clătire cu apă caldă ar trebui să fie suficient.

Pasul 6: Aplica o bună hidratare a pielii, vindecarea crema hidratanta către zona tratată.Vă recomandăm nostru HA ser pentru vindecarea mai rapida timp și cele mai bune rezultate.

Pasul 7: pentru a Evita ARSURILE solare

Pas 8: se Repetă coaja o dată pe săptămână.

Nivelul 1: 10-20% Acid Glicolic Coaja: Lumina coaja pentru clientii cu lumina tonurile pielii și clienții care nu au utilizat niciodată coji glicolic în trecut.

Nivelul 2: 30-40% Acid Glicolic Coaja: Lumină/mediu coaja pentru clientii care au finalizat nivelul 1 sau l-au folosit coji glicolic în ultimele 3 luni.

Nivelul 3: 50-60% Acid Glicolic Coaja: Medium/deep coaja pentru clientii care au absolvit nivelurile 1 și 2, s-au folosit coji în ultimele 3 luni și sunt cu experiență glicolic coaja de utilizatori.

Nivelul 4: 70% Acid Glicolic Coaja: coaja de Adâncime pentru clientii care au absolvit nivelurile 1,2 și 3, s-au folosit coji în ultima lună și au experiență glicolic coaja de utilizatori.Poate fi folosit pe piept, maini, picioare, spate și corpul.

Vă rugăm să rețineți: 70% acid Glicolic coaja este un puternic coaja și ar trebui să fie utilizate numai de către experimentat glicolic utilizatori.Utilizarea necorespunzătoare poate duce la arsuri și hiper-pigmentare.Vă rugăm să urmați toate instrucțiunile din broșura inclusă cu coaja.


  • Nume De Brand: BRADYEXPRESS
  • Caracteristică 2: fata coaja pentru bărbați
  • Tip De Element: TOner
  • Gen: Unisex
  • Caracteristică 3: peeling facial
  • NET WT: 1Set
  • Caracteristică: albire
  • Caracteristică 1: pielea feței peeling
  • Ingredient: acid glicolic

He doesn't perform his function. I don't recommend it, it's throwing money.

Daryazhuravleva (2020-12-15)

Scrie-ti parerea!

1 2 3 4 5
Calitate
Pret